CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu
LOGISTYKA
Jednostka podstawowa
szt.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6
KOD KRESKOWY (EAN)
Kod kreskowy
5906271000389
KOD TOWARU (CN)
OPIS
Tylko piękne duże kapelusze!

Wyjątkowy i aromatyczny dodatek do potraw i sosów.

Sposób przygotowania:

1. Grzyby delikatnie wypłukać i moczyć ok 1 godz. w letniej wodzie. Następnie gotować ok 1/2 godz. i odcedzić. Grzyby pokroić według uznania.

2. Wywar zostawić.

3. Wywar oraz grzyby wykorzystujemy do sporządzenia różnych smacznych potraw np.: zup, sosów, mięs, kapusty, farszów i wielu innych.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Numer atestu jest numerem partii (na opakowaniu).
Rok zbioru 2021

Pakowane od nadzorem grzyboznawcy nr. 1480

Wartość odżywcza w 100g:

Wartość energetyczna: 1326kJ/316kcal
Tłuszcz: 5,0g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7g

Węglowodany: 24,0g

w tym cukry: 7,0g

Białko: 33g
Błonnik: 22g
Sól: 0,07g

Nie gwarantujemy, że przedstawione opisy produktów nie zawierają błędów - jeżeli je zauważysz, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia.  
Zgłoś błędne dane produktu